VÅRE LÆRERE

DANSEPEDAGOGER

JADE SOFIE WULFF

Jade er en av grunnleggerne til Ruby Dansestudio, i tillegg til grunnlegger og leder av dansegruppen Ruby Crew. Hun har en bachelor i dans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, med fordypning i moderne- og samtidsdans. Hun har flere års undervisningserfaring, og har fordypet seg i ulike urbane dansestiler de siste 10 årene. Jade har sammen med Ruby Crew danset og koreografert for ulike arrangementer rundt i Østfold, deriblant Sirkus Østfold, James Bond in Concert, A Musical Celebration m.fl. Utover dette har Jade danset i ulike forestillinger, som «Mean Motion Resonance» koreografert av Sverre Magnus Heidenberg og «A Powerful thing» koreografert av Karen Hammervik Flø.


Da Jade grunnla Ruby Crew i 2012 var målet at gruppen skulle gi muligheter for unge dansere til å være en del av en gruppe og kunne utvikle noe sammen. Hun er opptatt av at danserne skal få muligheten til å opparbeide seg mer sceneerfaring, trene sammen som en gruppe og følge drømmene sine.

MARIE ENGEN WANG-HANSEN

Marie er en av  grunnleggerne til Ruby Dansestudio. Hun har en bachelor i dans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, med fordypning i moderne- og samtidsdans. Hun gikk på danselinjen ved Kirkeparken VGS i Moss. Hun har også bodd i London periodevis, hvor hun danset på flere forskjellige studioer, og flere forskjellige stiler.  Marie har flere års undervisningserfaring innenfor flere forskjellige stiler som; hip hop, girly style, jazz og moderne/contemporary. Hun startet å undervise da hun var 16 år, og har undervist på flere danseskoler som Norges Danseskole, Halden Danseskole, Eldbjørgs Akademiet (d.d) m.m


Marie var med på å starte opp Ruby Crew i 2012 med Jade. Hun har danset og koreografert på flere arrangemeneter rundt i Østfold med Ruby Crew blant annet Verdens Kuleste Dag, Sirkus Østfold, A Musical Celebration m.fl. Marie har også danset i flere forestillinger blant annet "BIKT" med Bibbi Winberg som veileder, stykket "Det vi i̶k̶k̶e̶ husker" av Anne Ekenes og "Subject First" av Judith Sanches Ruiz under avgangsforestillingen til Kull 25 ved NDH mai 2018, "The Painting" med Festina Lente Dansekompani under Kulturnatt i Fredrikstad, og "ONE2SEVEN" med Festina Lente Dansekompani under Åpen Scene i Fredrikstad, og EN DANSEAFTEN av Festina Lente.

LINN CAMILLA FJELLENG HANSEN

Linn Camilla er utdannet danser og pedagog fra Norges Dansehøyskole, med spesialisering innen moderne og samtidsdans. I tillegg har hun tatt et ettårs studie i dans ved Trøndertun folkehøgskole. Hun har erfaring med undervisning både i klassisk ballett, moderne og samtidsdans, improvisasjon og kontaktarbeid samt jazzdans. Linn Camilla har en kreativ tilnærming i klassene hvor hun jobber med å blande utforskende og skapende dans med tradisjonelle teknikker. Hun er opptatt av mestringsfølelse, danseglede og personlig utvikling i dansen.

Ellers har hun selv danset i blandt annet i forestillingene «kompani in progress» av Bodil Hindrum Vikane. «A powerful thing» av Karen Hammervik Flø og «a musical celebration»DANSELÆRERE

MINA ENGEN WANG-HANSEN

Mina begynte å danse da hun var 5/6 år gammel. Hun er en allsidig danser og har tatt danseklasser i afro, girly style, jazz, klassisk, moderne, hip hop og k-pop. Hun har i flere år vært danser i Ruby Crew, og før det var hun medlem i Rubiees. Mina har vært med som danser på mange oppdrag i Østfold og Oslo opp igjennom årene, som for eksempel "Svidd Gummi" oppsettingen i Askim, Dansens dager i Halden, Hjertefred i Askim, High School Musical oppsetting i Frogner, oppvisning i Holmenkollen og UKM finalen i Stjørdal i 2019 med Ruby Crew. Hun går nå på danselinjen på Ski VGS. 

JOHANNE HOLM

Mer informasjon kommer.